Showroomverlichting

Een showroom is het visitekaartje van het bedrijf en is daarom zeer gebaat bij goede verlichting. In deze ruimte wordt vaak een beslissing genomen of er een aankoop wordt gedaan. Hierbij is het zaak dat producten op de juiste manier worden uitgelicht, tot het kleinste detail. Dit zorgt voor een positieve beleving en kan de verkoop stimuleren. Prolumia heeft een groot assortiment aan verlichting voor diverse soorten showrooms.

Soorten LED showroomverlichting

Er zijn zeer veel verschillende showrooms welke allen andere producten tentoonstellen. Al deze showrooms hebben een ander soort verlichting nodig, onafhankelijk van de grootte van de ruimte. Zo heeft een autoshowroom vaak kouder licht nodig dan een showroom voor meubelen. Een showroom voor badkamers is vaak weer gebaat bij plaatselijke verlichting, terwijl een showroom voor verlichting weer hele andere eisen heeft. Kortom, verlichting voor showrooms is maatwerk en kan alleen individueel bepaald worden.

Wat zijn de belangrijkste zaken om op te letten bij het kiezen van showroom LED verlichting? 

  • Kleurtemperatuur. Hoe hoger, hoe witter het licht wordt.
  • Lichtopbrengst in lumen. Hoe hoger het aantal lumen, des te groter is het verlichtte oppervlak.
  • Kleurweergave in CRI. Hoe hoger, hoe hoger de kleurechtheid.

Marvin Legierse
LED verlichting specialist
Offerte ontvangen voor jouw LED project?
Onze specialisten staan voor je klaar.
Populaire LED verlichting voor showrooms
Prolumia LED catalogus
Ontdek onze producten. Claim uw catalogus!

LOREM IPSUM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis eu augue eu elit tempor tempor. Suspendisse diam justo, viverra ut neque ac, pretium accumsan tellus. Sed sit amet felis massa. Integer tempus urna nunc, eu ullamcorper nulla sodales vitae. Aliquam erat volutpat. Aliquam eu finibus tellus. Vestibulum venenatis vel diam ac fermentum.

Bekijk referenties

Dynamische showroomverlichting

Door te kiezen voor dynamische of slimme LED verlichting, kunt u op ieder moment de uitstraling van uw showroom aanpassen. Zo kunt u op een goede manier inspelen op de beleving van uw klanten of bezoekers.

Bepaal de sfeer door te kiezen voor dimbare LED verlichting of kies voor vrije besturing middels een afstandsbediening of wandpaneel. Zo kunnen uw klanten uw aangeboden product bekijken met diverse lichtsterktes.

Lichtberekening voor showroom laten maken

Om de juiste sfeer te creëren voor uw showroom, is het slim een professioneel lichtplan laten maken. Dit vertelt u welke armaturen en hoeveel daarvan u nodig heeft om uw showroom zo goed mogelijk te verlichten. Dit is een lastige klus, vooral voor een project waar het gaat om klanten, zoals showroomverlichting. Bij Prolumia vinden we het niet alleen belangrijk om goede adviezen, productinformatie en productondersteuning te geven. Daarom kunnen wij voor u een lichtberekening maken. Hiervoor maken we gebruik van het simulatieprogramma Relux.

Het kiezen van verlichting voor een showroom is van meerdere factoren afhankelijk. Aan de hand van uw showroom en de goederen, producten of diensten die hier aangeboden worden, kunnen onze lichtspecialisten op voorhand een passend lichtplan maken. Doordat we uw wensen, ideeën en ruimte kunnen combineren tot een gedegen plan, kunnen wij uw toekomstige verlichting precies afstemmen op uw wensen.

Binnen tien werkdagen ontvangt u een vrijblijvend voorstel met hierin de Relux lichtberekening gekoppeld aan een offerte. Hierbij ontvangt u een toelichting met betrekking tot de invulling de showroomverlichting en waarom hiervoor is gekozen. Tevens wordt ook het behaalde lichtniveau toegelicht.

Lichtplan laten maken?
Onze specialisten staan voor je klaar.
Marvin Legierse
Lichtspecialist


Gerelateerde thema's